Зразок заяви до міського/сільського голови

                                                        Голові Іванівської міської ради
                                                        Іваненку І.І.

                                                        Васильченка Ігора Петровича
                                                        м. Іванів, вул. Васильківська, 1 кв.1

ЗАЯВА


Відповідно до статті 20  Закону України «Про благоустрій населених пунктів» організацію благоустрою населених пунктів забезпечують органи місцевого самоврядування відповідно до повноважень, установлених законом.
Елементами (частинами) об'єктів благоустрою, відповідно до пункту 8 частини першої статті 21 цього  Закону, є обладнання (елементи) дитячих, спортивних та інших майданчиків.
Пунктом 5 частини другої статті 18 Закону  передбачено, що підприємства, установи та організації у сфері благоустрою населених пунктів зобов'язані проводити згідно з планами, затвердженими органами державної влади, органами місцевого самоврядування, інвентаризацію та паспортизацію закріплених за ними об'єктів благоустрою (їх частин), що здійснюються у порядку, затвердженому центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері житлово-комунального господарства.
У зв‘язку  з цим прошу
1. Розробити та затвердити план проведення інвентаризації та паспортизації дитячих майданчиків.
2. Вжити невідкладних заходів до ремонту чи заміни (наприклад  турніка на дитячому майданчику між  будинками 1 і 3  по вул. Васильківській.



Дата                                                                             підпис

Коментарі